Shtëpi si në përralla! Do dëshironi të jetonit këtu?

Dragonj, beteja dhe aventura të rrezikshme. Bukuria e novela imagjinare që ju bën të shkoni në një botë tjetër. Megjithatë dikush e ka sjellë në jetë një imagjinatë të tillë, dhe jeton çdo ditë në të. Dizajneri interier Ed Bemir e ka shndërruar një shtëpi në Oregon si ato të përrallave. Punimet kanë zgjatur për dy vjet, ndërsa shtëpia tërësisht është ekologjike. Shihni fotogalerinë...