Shpenzon 1 500 dollarë në muaj të duket si Bardi

Është 18 vjeçe dhe shpenzon 1000 - 1500 dollarë çdo muaj nga të ardhurat e prindërve për të realizuar ëndrrën e saj. Një kukull Bardi reale. Në moshën 16 vjeçare, Gabriela Jirackova, nga kryeqyteti çek, Praga nisi transformimin e saj duke bërë extension në flokë, vendosur çerpikë falso si dhe vendosja e make up permament. Adoleshentja e cila ka në shtëpinë e saj 300 kukulla së fundmi i është nënshtruar një ndërhyrjeje kirurgjikale për zmadhimin e gjoksit i cili ka kushtuar 3.400 dollarë. Por Gabriela nuk ka plan të ndalohet. Ajo ka në plan të zmadhojë dhe vithet dhe sërish gjoksin të duket si një kukull por nga ato kukullat reale.