Shndërrohet në karaktere të frikshme vetëm me make-up

Një artiste tranformohet në mënyrë të pabesueshme vetëm me make-up. Toma Skabeikyte shpenzon deri në 16 orë për të krijuar karaktere të çuditshme dhe të tmerrshme. 28-vjeçarja duke përdorur make-up dhe bojë ka krijuar iluzione optike të karaktereve më të frikshme të filmave horror. Skabeikyte shpreson që ta bëjë hobin e saj një profesion duke gjetur punë si eksperte për efekte të veçanta. Klouni i tmerrshëm, kukulla e vjetër dhe fytyra nën re, janë disa prek pamjeve kreative që ajo ka realizuar në fytyrën e saj.