Shkupi mbrëmjen e të enjtes, i zbrazët dhe i shkretë

Jo se ishte ndryshe deri në orën 18 pasdite (12 mars 2020), por pas kësaj ore dhe në vijim rrugët dhe sheshet në Shkup nuk kanë qenë kurrë kaq të boshatisura.Masat drastike të qeverisë së Maqedonisë së Veriut për mbylljen e ambienteve të hotelierive, kazinove, shtëpive të basteve, diskotekave ... për parandalimin e koronavirusit po respektohen. Dhe kështu do të vijojë edhe për 13 ditë të tjera. Shpresojmë se do të ketë një rezultat dhe vendi ti rikthehet normalitetit.
Durrësi dashuron Italinë
23/03/2020 - 13:33