Shkrepjet e "çmendura"

Të çmendur apo të guximshëm? Ekziston një kategori e caktuar njerëzish që gjithmonë e kërkojnë adrenalinën. Momentet e tyre të "çmendura" i kanë fotografuar për t'ua treguar botës. Për më tepër shihni fotot...
Këtu vinë vajzat!
13/04/2018 - 18:08
Jeta para dhe pas martese
10/04/2018 - 20:51