Shkodra e veshur me të bardha

Reshjet e dëborës përfshinë disa qytete të Shqipërisë sot, përfshirë dhe Shkodrën.
Zbardhet Librazhdi
27/02/2018 - 18:45
Tirana më e bukur se kurrë
27/02/2018 - 17:12