Shikoni të gjitha mimikat e Ramës kur flet në Kuvend!

Sot u mbajt seanca plenare në Kuvend ku kryeministri Edi Rama doli në foltore për të bërë komentin e tij dhe bëri replika me deputetët e pranishëm. Fotografitë e sigururara nga LSA tregojnë të gjitha mimikat e kryeministrit kur flet.