Shikoni se si janë përmbytur shtëpitë tek Ura Mifolit

Dalja nga shtrati e lumit të Vjosës ka përmbytur zonën tek Ura e Milofit. Uji ka depërtuar brenda shtëpive dhe arrin lartësinë 1.5 metra. Ushtria po punon për largimin e ujit nga banesat