Shikoni kordonin policor para parlamentit

Opozita do të protestojë sot para Kuvendit, protesta e dytë radhazi kjo pas tubimit masiv të 16 shkurtit para Kryeministrisë. Policia eshte vendosur kordon para Kuvendit nderkohe qe nga rrethet jane nisur me autobuse dhe makina private mbeshtetes te opozitës. Foto: LSA