Shikoni fotot: Të bësh sërf me delfinët

Ky është momenti i mrekullueshëm kur një sërfit suprizohet nga delfinët. Teksa ai bënte sërf delfinët dalin nga uji dhe hidhen në ajër. Fotot vijnë nga Manhattan
Bayern "zbarkon" në Doha
04/01/2018 - 18:38
Të krijosh art nga gjethja
04/01/2018 - 16:08