Shikoni fotot: Të bësh sërf me delfinët

Ky është momenti i mrekullueshëm kur një sërfit suprizohet nga delfinët. Teksa ai bënte sërf delfinët dalin nga uji dhe hidhen në ajër. Fotot vijnë nga Manhattan
"El Clasico" përmes fotove
06/05/2018 - 21:45