Shikoni fotot: Të bësh sërf me delfinët

Ky është momenti i mrekullueshëm kur një sërfit suprizohet nga delfinët. Teksa ai bënte sërf delfinët dalin nga uji dhe hidhen në ajër. Fotot vijnë nga Manhattan