Shikoni 11 skulpturat më qesharake

Jo gjithmonë një skulpturë është e bukur. Në botë ekzistojnë disa skulptura shumë qesharake dhe të tmerrshme dhe atë të vendosura në vende publike. Skulptura që syri i njeriut nuk do të dëshironte t’i shihte. Në këtë fotogaleri do shikoni 11 skulpturat më të këqija dhe më qesharake në botë.