Shihni shndërrimin e Santiago Bernabeu

Rinovimi i stadiumit më të famshëm të futbollit në botë. Santiago Bernabeu ka pritur finalen e Kupës Europiane UEFA kampionatin e ligës në katër raste në vitet : 1957, 1969, 1980, dhe 2010. Ndeshjet përfundimtare për kupën e Kombeve të Europës 1964 dhe Kupën e Botës 1982 FIFA, duke e bërë atë stadiumin e parë në Europë më të famshëm.