Shën Petërburgu nga një ndeshje në tjetrën

Mes qyteteve ku luhet Botërori 2018, Shën Petërburgu është pa diskutim më tërheqësi dhe me më shumë hitori e art. Nëse keni mundësi, mos humbisni rastin për të parë një ndër qytetet më të bukur dhe më interesantë të botës.
Bayern "zbarkon" në Doha
04/01/2018 - 18:38
Të krijosh art nga gjethja
04/01/2018 - 16:08