Sharri i stuhive 24 Dhjetor 2017

Ndërsa i ftohti dimëror mund të privojë shumëkënd nga aktivitetet e tij të përditshme, kjo nuk ndodh me të apasionuarit pas natyrës dhe ngjitjeve.200 bjeshkëtarë nga gjithë trojet shqiptare Tetova, Shkupi, Gostivari, Tirana, Ferizaj, Gjilani, Prizreni u ngjitën me 24 dhjetor 2017 në majën më të lartë në Malet e Sharrit, Maja e Shqiponjave 2747 metra mbi nivelin e detit. Fotot nga Shahin Fazlija