Sfilata më e veçantë në natyrë

Për të festuar 10-vjetorin e markës , dizanjeri francez Simon Porte Jacquemus , zgjodhi peisazhin e Provence-s për sfilatën e tij. Ky vend shquhet për pamjet e larmishme. Në këtë sfilatë mori pjesë dhe modelja e famshme Emily Ratajkowski. Shfletoni foto galerinë :