Sfilata e re e Channel në bregdet

Në një plazh ekzotik, i rikrijuar brenda ‘Grand Palais’ në Paris, modelet zbathur sfiluan në rërë për sfilatën e Chanel, në javën e modës në Paris. Pëlhura të çmuara, elegancë e rafinuar dhe shumë dantella në koleksionin që Karl Lagerfeld, drejtor kreativ i grupit ‘Maison’, ka projektuar për sezonin e ardhshëm.