Sesion i ri me Ministër të Ri

Seanca e parë plenare pas pushimeve të dimrit ishte e qetë dhe kjo u duk edhe në fytyrat e Ministrave. Në rreshtin e tyre mungonte shefi i qeverisë Edi Rama i cili ndodhet për vizitë në Ukrauinë por jo buzëqeshja.Por sesioni i ri kishte edhe një tjetër risi, rikthimin e Arben Ahmetaj si Ministër, kësaj herë për Rindërtimin.