"Selman Stërmasi" në terr

Plot 32 minuta ka zgjatur pritja e Tiranës dhe Teutës për të vijuar normalisht takimin e javës së dytë të Kategorisë Superiore. Edhe pse ende nuk është kthyer ndriçimi, dy kapitenët e skuadrave dhanë aprovimin për rifillimin e ndeshjes në dritën natyrale. Teksa po kronometrohej minuta e 22-të një problem në ndriçim bëri që të mos kishte drita në pjesën perëndimore të stadiumit./ FOTO LSA
Vjosa permbyt dhe Selenicen
02/12/2017 - 11:13
Vjosa arrin pikën kritike
01/12/2017 - 12:44
Lumi Shkumbin del nga shtrati
01/12/2017 - 12:35