Selfie-t më të bukura që kemi parë të bebeve

Shpesh bebet na bëjnë të qeshin me mënyrat se si reagojnë apo pozojnë. Këto bebe kanë pozuar për selfie dhe shpesh fotot e tyre janë bërë virale nga mimikat apo veprimet e tyre.
Java afrikane në fotografi
18/05/2018 - 09:03
Ja si do të duket Piramida
16/05/2018 - 15:53