“Selfie-t” fantastike!

Selfiet janë fotografi të cilat janë bërë një trend global.Njerëzit shpesh ato i shpërndajnë në rrjetet sociale me miqtë e tyre dhe me botën, kështu me anë të këtyre fotografive rrëmbejnë zemra të tjerëve. Bright Side shkruan se për të bërë një fotografi të mirë si një profesionist duhet të kesh kreativitet por edhe fat. Kështu njerëz të ndryshëm në botën kanë realizuar fotografi si një profesionist. Fotot flasin vetë...