Sa verë 'e çmendur' sivjet

Jo vetëm flamingo dhe njëbrirësha me ngjyra! Vera e këtij viti sjell si tendencë të saj dyshekët e plazhit nga më të çuditshmit. Nga pica tek patatet e skuqura, nga akullorja tek feta e portokallit, vera 2018 ka nga 'të gjitha shijet'.