Rrugë të bllokuara, goma të djegura dhe flakadanë

Për 120 minuta opozita bllokoi akset kryesore rrugore në 12 qarqet e vendit, me thirrjet Rama Ik.
Halloween në Tiranë
31/10/2019 - 22:47