R.I.P Annabelle Neilson

R.I.P Annabelle Neilson Top modele dhe muza e Alexander McQueen, ylli i shfaqjes 'reality' angleze "Ladies of London" dhe shoqja e ngushtë e Kate Moss. Annabelle Neilson u gjet pa jetë në shtëpinë e saj në Londër. Modelja ishte 49 vjeç
Magjia e "Arena Kombëtare"
10/11/2019 - 20:42
Halloween në Tiranë
31/10/2019 - 22:47