Tirana po merr fryme, qytetaret u drejtohen dyqaneve

Megjithëse mbetet një zonë e kuqe, Tirana është zgjuar këtë ditë të hënë me një trafik të rënduar të automjeteve dhe lëvizje të shtuara të qytetarëve, favorizuar edhe nga moti i qëndrueshëm. Foto:LSA