Rezistenca vazhdon...

Teatri Kombëtar vazhdon të rezistojë kundër shembjes. Të shumtë janë qytetarët dhe artistët që i kanë dalë në mbrojtje kësaj kauze. Foto: LSA
Uaa sa plot Tirana!!!
12/05/2020 - 14:29