Revolta permes pankartave

Një student mban pankartën në dorë ku shkruhet: Na zgjidhni dhe hallet meqë po vini sa për të marrë rrogën! Studentët po protestojnë para parlamentit ndërsa në Kuvend vijon seanca
Skulptura të mahnitshme 3D
27/12/2017 - 15:26
Aksident në autostradë
27/12/2017 - 13:08