Revolta permes pankartave

Një student mban pankartën në dorë ku shkruhet: Na zgjidhni dhe hallet meqë po vini sa për të marrë rrogën! Studentët po protestojnë para parlamentit ndërsa në Kuvend vijon seanca
Bayern "zbarkon" në Doha
04/01/2018 - 18:38
Të krijosh art nga gjethja
04/01/2018 - 16:08