Realizon për 10 vite rresht të njëjtën foto

Vetëm para një dekade aktores Meredith Stepien i lindi ideja që me flokët e saj të formonte numrat e viti të ri. Për çdo vit për 10 vite rradhazi, nga 2008 e deri sot, Stepien me mjeshtëri arrin të formojë në mnëyrë të përpiktë numrat me flokë. Të gjithë u impresionuan nga Meredith për këtë lojë unike. Ajo është një aktore dhe komediane që jeton dhe punon në Çikago, SHBA