Rama mbledh deputetët në ish vilën e diktatorit Enver Hoxha

Kryeministri Edi Rama ka mbledhur deputetët dhe drejtuesit socialistë të qarqeve. Takimi po zhvillohet në vilën 31 në ish-bllok. Mësohet se në qendër të diskutimit është situata politike e vendit kur kane mbetur vetëm 4 ditë nga hapja e fushatës elektorale. FOTO: LSA
Këtu vinë vajzat!
13/04/2018 - 18:08
Jeta para dhe pas martese
10/04/2018 - 20:51
Të padukshmit
09/04/2018 - 18:52