Rally Albania, etapa finale

"Rally Albania" ka mbyllur siparin e edicionit të 15-të të tij. Mbrëmjen e sotme janë ndarë çmimet për fituesit, duke mbyllur kështu një kompeticion mjaft të bukur dhe një show të vërtetë motorash dhe makinash. Rreth 50 pjësëmarrësh shqiptarë morën pjesë në këto gara mjaft interesante, ku ranë në sy rreth 100 motorë dhe 40 pilot makinash. Fitues në kategorinë e makinave u shpall Christian Pastori.
Fantazia nuk njeh limit
14/05/2018 - 13:09
Të ndryshme, por nëna!
13/05/2018 - 12:53