"Qyteti i të vdekurve" hapet në vjeshtë

"Qyteti nëntokësor i të vdekurve" në Jeruzalem është gati të hap portat e tij! Një nga veprat më mbresëlënëse të shekullit XX është afër përfundimit dhe hapet në vjeshtë.
Të bësh art me kafe
30/11/2017 - 15:05
Asgjë nuk është e pamundur
28/11/2017 - 21:17