"Qyteti i të vdekurve" hapet në vjeshtë

"Qyteti nëntokësor i të vdekurve" në Jeruzalem është gati të hap portat e tij! Një nga veprat më mbresëlënëse të shekullit XX është afër përfundimit dhe hapet në vjeshtë.
Bayern "zbarkon" në Doha
04/01/2018 - 18:38
Të krijosh art nga gjethja
04/01/2018 - 16:08