Qytetet e leverdisshme për t'u vizituar në vjeshtë

Pas pushimeve verore dhe në pritje të pushimeve dimërore, ka nga ata që planifikojnë pushimet e vjeshtës. Ndaj, është mirë që të mendohet pak për pushimet. Për të ndihmuar të dashuruarit pas udhëtimeve, ja disa qytete interesante, të bukura dhe mbi të gjitha me leverdi për këtë periudhë.