Pushime me drita të kuqe

Në fillim ishte festa familjare më pas erdhi dhe dhurata e vërtetë. Cecilia Rodriguez ka udhëtuar drejt Maldiveve me Ignazio Moser. Çifti po kalon pushime ëndrrash mes luksit dhe relaksit.