Purot Toskano, shija e ëmbël e suksesit

Për herë të parë në Shqipëri u organizua një event me rastin e 200 vjetorit te Cigaro Toskano. Në ambjentet e hotel Grand në Tiranë te ftuar përgaqësues të jetës politike, ekonomike dhe kulturore të vendit u ftuan nga distributori per shqiperine IGLA sh.p.k si dhe grupi italian Toskano për një mbrëmje të pazakontë në shoqërinë e një puro dy shekullore