Publikohet intinerari, gomonet me drogë u nisën nga Vlora

Gomonet e kapura ditët e fundit në Greqi, për trafikun e drogës janë nisur nga Vlora. Këtë e bën të ditur policia greke, e cila në një deklaratë për operacionin disa ditor thotë se ka shkatërruar grupin kriminal të trafikut të marijuanës nga Shqipëria drejt Turqisë dhe trafikut të heroinës nga Turqia në Shqipëri.
Shtëpi ideale buzë detit
17/06/2018 - 20:25