Protestuesit lëshojnë balona në qiell: Rama ik

Balona me shkrimin "Rama ik!" fluturuan mbi godinën e kryeministrisë. Aktualisht protesta vijon dhe kryetari i PD-së po mban fjalën para mbështetësve të opozitës së bashkuar FOTO: LSA