Protestuesit e opozitës përplasen me policinë

Opozita zhvilloi sot më 26 maj protestën kundër qeverisë. Gjatë protestës ka pasur edhe përplasje mes forcave të policisë dhe protestuesve, të cilët përpara ministrisë së Brendshme kërkuan dorëheqjen e Fatmir Xhafës. (Foto LSA)