Protesta në Bularat për vdekjen e Kacifas

Qytetarë të shumtë grekë janë mbledhur në Bularat për t'i dhënë lamtumirë 35-vjeçarit Kostandinos Kacifas, i cili u vra nga forcat RENEA. Me flamuj grek në duar dhe me parullat "Kostandin jeton, ti na drejton", ata kanë kënduar himnin grek. Ndërkohë, familjarët nuk kanë lejuar mediat shqiptare që t'i afrohen banesës. Ata janë shprehur se nuk i njohin mediat shqiptare, por vetëm ato greke.