Protesta e sotme për Teatrin Kombëtar

Për rreth tre orë, artistë, qytetarë dhe opozita protestuan në mënyrë paqësore për Teatrin Kombëtar, i cili dy ditë më parë u shemb. Gjatë gjithë tubimit, protestuesit kërkuan dorëheqjen e kryeministri Edi Rama dhe kryetarit të bashkisë Erion Veliaj. Ndërsa nuk kanë munguar edhe thirrjet "poshtë diktatura".
Rezistenca vazhdon...
14/05/2020 - 18:17
Uaa sa plot Tirana!!!
12/05/2020 - 14:29