Protesta e Madhe e Studentëve

Kjo është dita e 6 e rezistencës para ministrisë së Arsimit, dhe e 8-ta si protestë. Gazetarët e Ora News raportojnë se studentë nga Korça dhe Elbasani janë nisur drejt Tiranës për tu bashkuar protestës para MAS. Protesta të studentëve dhe në Vlorë, Sarandë dhe Gjirokastër dhe Shkodër, Korçë dhe Elbasan. Protestuesit kanë dhënë afat orën 16:00 për plotësimin e kërkesave.