Protesta e LVV kundër Vuçiç në foto

Me thirrjet "Kosova zemra e Shqipërisë", Lëvizja Vetëvendosja në Tiranë po proteston kundër mini shengenit ballkanik. Ditën e sotme në Tiranë ndodhet Presidenti i Serbisë, Aleksandër Vuçiç dhe kryeministri i Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev, ndërsa Kosova nuk ka pranuar të marrë pjesë në këtë samit.
Tirana sot më 28 mars 2020
28/03/2020 - 14:52
Tirana sot më 27 mars 2020
27/03/2020 - 14:27
Kujdes, Kryeministri!
25/03/2020 - 14:02
Durrësi dashuron Italinë
23/03/2020 - 13:33