Projekti për teatrin e ri kombëtar

Kryeministri Edi Rama mblodhi pasditen e sotme në Kryeministri ku prezantoi projektin për Teatrin e ri Kombëtar. Rama tha se ndërtimi i teatrit do të vijë si PPP dhe sipërfaqja e tij do të jetë tre herë më e madhe sesa teatri aktual. FOTO: LSA