Profesionet e harruara të viteve 1800

Lista e profesioneve të harruara është tmerrësisht e gjatë dhe në të gjenden disa profesione vërtet të çuditshme. Mes tyre bie në sy pa dishim, 'alarmi i zgjimit, njerëzor', apo më sakt, një person i cili endej rrugëve të qytetit dhe trokiste tek dritaret e njerëzve të cilit i kishin besuar atij zgjimin në mëngjes që një ditë më parë.