Problemet e shoqërisë nëpërmjet ilustrimeve artistike

Arti është forma më e fuqishme e shprehjes, jo vetëm e bukurisë por edhe e ideve dhe protestimit gjithashtu. Artisti kubanez, Angel Boligan, është mjeshtër i kësaj duke ofruar kritika për problemet me të cilat po ballafaqohet shoqëria jonë sot. Boligan, i cili jeton në Mexico City, ka fituar plot çmime dhe njohje ndërkombëtare për mënyrën se si shfaq vetminë, varësinë ndaj teknologjisë dhe problemet sociale e ekonomike. Në këtë fotogaleri do të shihni disa shembuj.