Pranvera në fustane

Ftohtë ose jo, marsi sjell variante shumë të bukura të pranverës në garderobë. Duke nisur nga sfilatat milaneze, më fustane shihen lule, figura të vogla kafshësh, grafika dhe fruta. Mbizotëron e verdha dhe ne ju ofrojmë disa ide për të qenë ‘in’ këtë pranverë.