Plazhi i Qerretit, më i bukur se kurrë

Ndonëse ka hyrë vjeshta, plazhet nuk janë boshatisur ende pasi temperaturat janë të larta. Në fotografitë e LSA nga Gent Shkullaku, vihet re se në plazhin e Qerretit ka ende pushues që shijojnë detin e pastër dhe rërën.
Las Vegas-i që nuk e prisje
13/08/2019 - 09:29
Spektakël nënujor!
10/08/2019 - 10:05