Plazhi i Qerretit

Plazhi i Qerretit, një fshat i vogël bregdetar në qytetin e Kavajës ka qenë shumë pak i njohur dhe rrjedhimisht nuk është 'zaptuar' nga ndërtimet, por ruan pamjen e plazheve të virgjër. Ja disa foto që ju kujtojnë si ka qenë dikur bregdeti i Adriatikut